top of page
agregator_body.jpg

Merch

Itt találjátok azokat a pólókat és egyéb kiegészítőket, amiknek a megvásárlásával támogatni tudjátok a zenekart és nem utolsósorban kényelmes és látványos viseletek, remélhetőleg rengeteg élményteli estétek tanúi lesznek majd.

A rendelés menete, hogy vagy koncerteken megkerestek minket a standnál vagy a pultnál és megoldjuk, vagy küldj a Facebookos zenekaros oldalunkon üzenetet és felvesszük veled a kapcsolatot.

Az unisex pólók / női felsők 5000 Ft-ba kerülnek, a többinél kiírjuk majd egyenként. Banki utalás a rendez szokásos módja, a posta a szállító - itthonra kb. 2200 Ft, távolabbra több - illetve igény szerint lehet Foxpost vagy hasonló, ha kényelmesebb. A lényeg, hogy küldj a Facebookos zenekaros oldalunkon üzenetet és megbeszéljük a részleteket.

XXV_Unisex_front_web.jpg

XXV (unisex)

Közeleg a nyár és eljött az ideje az idei mintának, ami ezúttal a 25 éves jubileum jegyében született, de már a jövőbe mutat, mert hangulatában a készülő lemez, a Por és hamu grafikai elemeit viseli magán, elvégre örülünk mindennek, amit közösen, de még sok izgalmas pillanat áll előttünk.

A minta Niklas Sundin munkája, tele van apró részletekkel, mindenféle misztikus figurával, ezért kissé a régi Iron Maiden mintákra emlékeztet, mert mindig van rajta valami érdekes találnivaló.

Elérhető méretek: S,M,L,XL,XXL,3XL

Póló anyaga: Gildan Softstlye

XXV (női, ujjatlan felső)

Közeleg a nyár és eljött az ideje az idei mintának, ami ezúttal a 25 éves jubileum jegyében született, de már a jövőbe mutat, mert hangulatában a készülő lemez, a Por és hamu grafikai elemeit viseli magán, elvégre örülünk mindennek, amit közösen átéltünk, de még sok izgalmas pillanat áll előttünk.

A minta Niklas Sundin munkája, tele van apró részletekkel, mindenféle misztikus figurával, ezért kissé a régi Iron Maiden mintákra emlékeztet, mert mindig van rajta valami érdekes találnivaló.

Elérhető méretek: XS,S,M,L,XL

Póló anyaga: Fruit of the Loom - Ladies Valueweight

Szurkulet_uni_front_web.jpg

Szürkület (unisex)

Szurkulet_uni_back_web.jpg

2006 nem ma volt, de a Szürkület borítója megőrizte erejét - a lemezen szereplő dalok, pedig a mondanivalójukat, hiszen pont olyan időket élünk, amikor összekapaszkodva, a sarkunkra állva kell megküzdenünk minden értékért és megtett méterért a mai krómszín egek alatt. A dalok újrakeverése sajnos nem várható, mert a sávok elvesztek a múlt viharaiban, de ettől függetlenül megünnepeljük megjelenésének 16. jubileumát - ez közepesen kerek szám, de tavaly a Romok között sajnos​ beelőzte a világ aktualitásai miatt.

 

A minta Niklas Sundin munkája, a korábban a borító hátterében meghúzódó Szürkület kalligráfia pedig Ölveczky Gábor grafikus művész alkotása, ami így most már végre teljes pompájában mutatkozhat meg.

Elérhető méretek: S,M,L,XL,XXL,3XL

Szürkület

(női, ujjatlan felső)

S jöjjön, ami soha nem volt :) ​Érdekesség, hogy a legeslegelső gyártásba került, elülhátul dizájnolt pólónk a Szürkület volt, valamikor 2006-2007 táján. Érdekesség, hogy Sallai Péter dolgozott rajta, még a Hammer-kiadó keretei között, aki azóta már nem 'csak' megtervezi a pólót, de ő alkotta meg egyes mináinkat (pl. Éjfél felé, Romok között és a Tűz, jöjj velem!) Akkortájt a Szürkület csak unisex változatban jelent meg, de idén előáll az ujjatlan felső élmény, ami kiváló viselet lesz ezen a hosszú, forró nyáron :)

Elérhető méretek: XS,S,M,L,XL

Szurkulet_girlie_front_web.jpg
Szurkulet_girlie_back_web.jpg

Romok között (unisex)

Romok_kozott_unisex.png

A 2020-2021-es év mindenkinek nagyon nehéz volt, ezért szerettünk volna egy mintát, ami emléket állít a közös küzdelemnek. A "Romok között" szövege pont a nehéz helyzetekről szól, hogy ha kell, akkor akár romok között, patkányként, de éljük túl a kritikus időket, mert úgy még meg lehet fordítani a dolgok menetét. 

A minta Sallai Péter barátunk munkáját dícséri.

Elérhető méretek: S,M,L,XL,XXL,3XL

Romok között

(női, ujjatlan felső)

Az ideológia megegyezik az uniszex póló történetével, de hogy megkeverjük a helyzetet, az S-es méret hátoldalán nem szerepel felirat, az M-L méret hátoldalán viszont igen. Alapvetően a női felsőkre hátára nem kérünk mintát, mivel sokan nem szeretik, de ez most így alakult.

A minta Sallai Péter barátunk munkáját dícséri.

Elérhető méretek: XS,S,M,L

RomokKozott_noi.jpg
EF_Front.jpg

Éjfél felé (unisex)

Ez az utolsó még épp a COVID előtt elkészült mintánk, amikor azt hittük, hogy 2020 a legsikeresebb klipünk 20. jubileumáról, vagyis az "Éjfél felé" ünnepléséről fog szólni. Erre készült egy minta, ami egy a tér egy napfogyatkozás által ütött résén ebbe a dimenzióba benéző bagolyszörnyet ábrázol.

A minta Sallai Péter barátunk munkáját dícséri.

Elérhető méretek: S,M,L,XL,XXL,3XL

EF_Back.jpg

Éjfél felé (női, ujjatlan felső)

Szintén a napfogyatkozáson keresztül benéző szörnybagoly van a képen, hátoldalon pedig nincs felirat.

A minta Sallai Péter barátunk munkáját dícséri.

Elérhető méretek: S,M,L.

EF_noi_front.jpg
zaj_uni_front.jpg

Zaj (unisex)

A második minta a "Semmiből, a semmin át" lemezhez. A Zaj napjaink jobbára elektronikus alapú élménytelítettségéről szól - mint ahogy kevés dolgot, ezt sem ítéljük el, nem buzdítunk géprombolásra, illetve a szövegből is kiderül, hogy azért bőven el-elbukunk ebben a környezetben mi is.

Elérhető méretek:

S,M,L,XL, XXL, 3XL

zaj_uni_back.jpg

Zaj (unisex, ujjatlan felső)

A második minta a "Semmiből, a semmin át" lemezhez. Hogy ne csak a csajoknak legyen nyári viseletük, készült egy standard szabású ujjatlan változat fiúknak-lányoknak.

Elérhető méretek:

S, M, XL, 3XL

Zaj_uni_triko.jpg
zaj_noi_triko_front.jpg

Zaj (női, ujjatlan felső)

A második minta a "Semmiből, a semmin át" lemezhez. Hátoldalán nincs szöveg, ettől eltekintve megegyezik az unisex változattal (már leszámítva még azt, hogy nincs ujja és a szabása is más :) )

Elérhető méretek:

S,M,L,XL,XXL

A "Semmiből, a semmin át" lemez borítója alapján készült a design, rajta a valszeg már halott ember-idegennel és a szörnykagylóval. Megfelelően nyomasztó, a hátoldalán pedig idézet az "Az egésztől innen, minden túl" dalból.

A front minta Niklas Sundin, míg a hátoldal Posta Jani barátunk kezének munkáját dícséri.

Elérhető méretek:

XL

Semmiből, a semmin át

(unisex)

semmi_ffi_front.jpg
semmi_ffi_back.jpg
semmi_girlie_front.jpg

A "Semmiből, a semmin át" lemez borítója alapján készült a design, rajta a valszeg már halott ember-idegennel és a szörnykagylóval. Megfelelően nyomasztó, a hátoldalán pedig idézet az "Az egésztől innen, minden túl" dalból.

A front minta Niklas Sundin, míg a hátoldal Posta Jani barátunk kezének munkáját dícséri.

Elérhető méretek:

M

Semmiből, a semmin át

(női szabású póló)

semmi_girlie_back.jpg

Zaj

(háti-tornazsák, egy méret)

Multifunkciós hátizsák, belefér minden is, a rajta feltüntetett numero-káosz jel miatt pedig senki sem mer majd veled packázni, max. megkérdi hol vetted :) Illetve, ha megkérdi, mindenképpen mondd majd meg neki, de tedd hozzá, hogy siessen, mert olyan 3 darab maradt belőle, szóval lehet hamarosan jön majd valami újféle - bagollyal, patkánnyal, vagy ami jön.

Ára: 2500 Ft

tornazsak.jpg
tulontul_front.jpg
tulontul_back.jpg

Túlontúl (unisex)

A Túlontúl megjelenésének 15 éves jubileumára jelentettük meg a lemez felújított / újrakevert, újramasterelt/ változatát elsősorban vinylen, de aztán kartontokos CD-n is és mellé érkezett egy jubileumi pólók, ha már az eredeti lemez mellett anno ilyesmi nem készült.

Az elülső dizájn egy még az eredeti borító fotózásakor készült, de akkor fel nem használt kép van, ez lett a jubileumi vinyl borítója is, hátoldalon pedig idézet "Az életút"-ból.

 

Elérhető méretek:

L, XL, XXL

Kötött sapka (beszerzés alatt)

(unisex, egy méret)

Kiváló ősz-téli kiegészítő, zenekari logoval - melegen tart és jól áll ;)

Ára: 3500 Ft

Pass-tartó  (beszerzés alatt)

(unisex, egy méret)

Segít megőrizni és megtalálni a kulcsaidat, telefonod, pendrive-od és falról is tök jól lóg le. Rajta logo, bűnös pecsét és 'Van, amit nem ad meg a fény' felirat.

Ára: 1000 Ft

sapka_passtarto.jpg
felvarro.jpg

Felvarró (beszerzés alatt)

(unisex, egy méret)

Az önkifejezésnek nincsenek határai és minden igazán trve battle-vest, oldaltáska és kabát hiteles kiegészítője a Bűnös! pecsétes felvarró. Ezúttal a 'Van, amit nem ad meg a fény' a körülötte futó felirat.

Ára: 1000 Ft

felvarro_sok_edited.jpg

Maszk

(unisex, egy méret)

Remélhetőleg ez a kiegészítő már csak emlék marad egy nagyon furcsa és durva időszakról, ami mögöttünk áll.​

Szükségesnek tartjuk ezúttal is megjegyezni, hogy a maszk viselete elsősorban "tőled óv, nem téged", szóval viselője nem lesz lényegesen nagyobb biztonságban, mint amúgy, viszont a környezete igen, amennyiben ő maga tudtán kívül épp fertőző lehetne.

Önmagában főleg száj-és-orr eltakarására szolgáló maszkként szolgál, de kettő birtoklása esetén akár bikini-felsőként is használhatod ;)

Ára: 1500 Ft

Maszk.jpg
CD_Pusztalet.jpg

Puszta lét - jubileum - CD (2015)

(kartontokos CD - fóliázott)

Ő a velünk élő történelem. A 2013-as vagy 14-es szilvesztert Kovács Bence (Kaldera) barátunk világvégi parasztházában töltöttük és ott egy Paradise Lost Draconian Times bakelitre lassúzva ötlött fel, hogy egy igazán igazi zenekarnak van vinyl kiadványa, szóval nekünk is KELL. Mi legyen rajta? Hű, a Puszta lét hamarosan 15 éves lesz, legyen az, de turbózzuk fel valahogyan, csak-remasterelni az béna, szóval adjunk meg ennek a kedves kiadványnak mindent, ami belefér, így Katona Balázs hangmérnök segítségével teljesen újra is kevertük, így maradt a klasszikus hangulat, de sokkal harapósabban szól minden és már kihallani azt is, amikor ... tudod mit, hallgasd meg és találd meg a 10 különbséget :)

Szóval meg is jelent vinylen, de nem mindenki hallgatja úgy, illetve azt csak véges példányszámban gyártottunk, így lett belőle CD is, ami sokkal hordozhatóbb és ráadásul van is belőle - illetve rajta vannak az angol nyelvű dal-változatok is, amik a vinyl változatra fizikailag nem fértek rá ;)

Aki szereti korai klasszikusainkat, annak mindenképpen ajánljuk.

Ára: 1000 Ft

CD_Tulontul.jpg

Túlontúl - jubileum - CD (2016)

(kartontokos CD - fóliázott)

A Túlontúl EP felvételei annak idején 2001 botrányosan nehezen mentek, felvettük egyszer, de volt valami gáz a lábgéppel és fél évre rá még vissza kellett menni a stúdióba kikalapálni (nyilván nem a művészi ihletvárás miatt volt a várakozási idő, hanem hát az a rohadt pénz :) ). Azt hittük mindent láttunk, ami egy felvételkor rossz lehet, de akkor még nem tudtuk, hogy igazán szívni majd a következő lemezzel fogunk, de az egy másik történet.

A lényeg, hogy a Puszta lét jubileumi kiadvány sikerén felbuzdulva a Túlontúlt is újrakveretettük és természetesen új masterizálást is kapott, most már úgy szól, ahogy megérdemli - már csak azért is, mert anno ezekkel a dalokkal értük el az "áttörést", innentől játszottunk a hazai metal-t is befogadó fesztiválokon - Sziget, Mezőtúr/Wanted vagy épp a Gothica. 

 Ebből is az első példányok vinylek voltak, aki szeretné úgy, az írjon és megadunk minden segítséget a saját példány elkészítéséhez, de nekünk készleten nem lesz, mert modernek vagyunk és a vinylt gyártatni és tárolni nagy macera :)

Ára: 1000 Ft

CD_Szurkulet.jpg

Szürkület - CD (2006)

(kartontokos CD - fóliázott)

Történt egyszer, hogy a Pont-Mi stúdió hangmérnöke dolgozott velünk 3-4 évig, aztán eladta az összes ketyeréjét, vett egy parasztházat a pusztában és emiatt rengeteg kalandunk volt azzal, hogy hogyan tudjuk kiadható formába hozni a "A semmi ágán" lemezt - viszont - tőle megkaptuk a korai felvételekek olyan állapotban, hogy újrakeverhettük őket. Aztán az Audioplanet stúdióban dolgoztunk pár évet és nem fogjátok kitalálni mi történt, a hangmérnök eladta az összes ketyeréjét, vett egy parasztházat valahol a Nyírségben talán, szóval maradthat a pusztai vonal, viszont tőle anno nem kértük el a nála készült felvételeket, amikor még lehetett volna, így a Szürkület dalai világ életükben úgy fognak megszólalni, ahogy anno maguk tökéletességében felvételre kerültek - szóval, ha veszel egy ilyen CD-t, nem kell aggódnod, hogy hamarosan cserélheted egy jubileumi változat miatt :)

A lemez érdekessége, hogy itt mutatkozott be nálunk dalszerzőként Preil Tibor (Ideas) aki kb. legenda kategóriájú tatabányai gitáros és abban az időben velünk jobb volt lógni, mint az Ideasos haverjaival, de aztán ez elmúlt :) Illetve itt még vendégvokalistaként mutatkozott be Loderer László, aki aztán előlépett nálunk gitárossá, majd basszusgitárossá és nemhivatalos pletykák szerint, a 2022-es "Por és hamu" lemezen már dobolni is ő fog :) Szintén vendég Rieckmann Tadeusz barátunk (Tyr, Dalriada, Sunwharf) a "Les gueules cassées" dalban - amit mindenkinek ajánlok, aki nagyvállalatoknál húzza az igát :). 

Ára: 1000 Ft

Emberség - CD (2009)

(műanyagtokos CD)

Mindegyik lemezzel változott a zenénk, de az Emberségen volt leginkább tettenérhető ez a folyamat. Saját megfogalmazással az addigi dallamvezérelt riffek világát felváltotta a riffek-vezérelte-dallamok metalja. Az előző érából még megmaradt Preil Tibcsi "Éjfél felé"-je, a többi dal már a "Sable-vonal" vagyis a Szabó Dávid / Loderer László gitáros szerzői munkájának gyümölcse. Vendégművészként szerepelt a Fekete Zaj fesztiválokon vagy a Rockrandevú rockkocsmában (tyúkvagyatojás :) ) megismert Tanka Balázs (Turbo, Kaldera) barátunk, illetve Rieckmann Tadeusz (Tyr, Dalriada, Sunwharf), aki már szerepelt a Szürkületen is, ekkor még Sunwharfos énekesi karrierje előtt állt és nem tudtuk, hogy pár éven belül Red Hot Chili Peppers-t fogunk játszani együtt egy barátunk szülinapi zsúrján :) 

A lemez eredetileg a Hammer World 2009 novemberi számának CD-mellékleteként jelent meg, s mivel ez még a spotify-éra előtt volt, jónak láttuk a korong multimédiás részén elérhetővé tenni az összes korábbi felvételünket mp3 formátumban. Szóval, aki szeretné hallani a két első kiadványt még nem jubilumi formában, ezen a lemezen megteheti.

Ára: 2000 Ft

CD_Emberseg.jpg

Semmiből, a semmin át - CD (2017)

(digipack CD, fóliázott)

CD_Semmibol.jpg

Ez a visszatérő lemezünk - koncertezni ugyan koncerteztünk 2009 óta, illetve volt pár klip és egy EP is megjelent 2012-ben, de teljes egészestés nagylemezzel azért késésben voltunk kicsit - ez volt a mi Chinese Democracy-nk, így aztán igyekeztünk beletenni mindent, hogy ez olyan formában szólaljon meg és nézzen ki, hogy arra büszkék lehessünk és nektek is megérje a várakozás. A hangzáson Köteles Leanderrel dolgoztunk, a borító Niklas Sundin munkája (akivel dolgoztunk már együtt a Semmi ágán és a Szürkület esetében), a fotókat pedig Dévai Zoltán készítette, aki nagyon vagány divatfotós és olyan dolgokat hozott ki a történetből, amikből (ismét) kiderült, hogy az bizony egy szakma - illetve mindenképpen megemlíteném Posta Jani barátunk munkáját, aki az egészet összegyúrta egy kiadvánnyá, vele dolgozunk kb. a Túlontúl óta és most is szuper-maradandót alkotott.

Érdekesség még, hogy volt egy pont, amikor felmerült, hogy kit hívjunk 2012-ben elunyt basszusgitárosunknak, Liviczki Rolandnak és rajta keresztül az underground életérzésnek emléket állító dalunk, "Az egésztől innen, minden túl"-ba vendégszerepelni, a lista annyira hízott és hízott, hogy kitaláltuk, hogy inkább jöhessen mindenki, aki szeretne - így alakult meg a "Bűnös kórus", ahol is egyesével mindenkit külön rögzítettünk, kit stúdióban, kit "mobil stúdióval" klubokban, fesztiválokon - sőt voltak, akik pl. Marosvásárhelyen gyűltek össze, vették fel és küldték el a éneküket, illetve egy osztrák zenekar tagjai is becsatlakoztak, szóval elég széleskörű volt a mintavétel, így mondhatjuk, hogy az undeground minden rétege képviseli magát abban a dalban.

Ebből is már csak 2-3 darab van, még kitaláljuk, hogy gyártassunk újabb párszázat belőle, vagy inkább ő is kartontokos formában szülessen újjá, de ez még a jövő zenéje, most még van így szépen, digipack formában és tudunk adni mellé ajándékba egy nagy posztert, aminek az egyik oldalán a kereken 100-tagú Bűnös kórus képei vannak, a másik oldalon pedig Dévai Zoli egyik szuper fotója a zenekarról.

Ára: 3000 Ft

bottom of page