top of page
 NEKÜNK EGY POKOL  TÚL  KEVÉS!

a zenekar biográfiája

Kimerült bányák és bezárt gyárak árnyékában született komor, dallamos death metal -  egyfajta göteborgi Paradise Lost. A kétezres évek eleje Tatabányán az alternatív rockról és a nu metalról szólt. Ebben az egészen stílusidegen környezetben egy addig ismeretlennek számító vonalat hoztak létre pusztán azért, mert tudták, ha ilyen zenét akarnak hallani, akkor maguknak kell azt eljátszani. A magyar nyelvű szövegek fő témája továbbra is ez a dühös, alkotói éhség, ami arról szól, hogy egy saját út járását alig tűrő világban is légy az, aki szeretnél lenni!

"Élünk majd szorgos senkiként
S jaj nélkül foszlunk semmivé
Ahogy bízunk, úgy csalódunk
Nem vígasz, hogy alig fáj"

Csoport2.JPG
AZ EREDENDŐEN BŰNÖSÖK

"együtt fűtjük belső poklunk"

CSÓRA MIKLÓS

gitár / vokál

MIKUS TAMÁS

ének

LODERER LÁSZLÓ

basszusgitár / vokál

RACS ATTILA

dobok

KATONA RAJMUND

gitár

KIADVÁNYOK

két évtized lenyomatai

Az 1997-es megalakulás óta igyekeztünk idôrôl-idôre újabb dalokkal jelentkezni - ez a kreatív szokás az utóbbi években kissé megtorpant. A pillanatnyi szünetet arra használtuk fel, hogy míg a háttérben a csapat összekovácsolódik egy új lemez megalkotásához, addig leporoltuk és felújítottuk a klasszikus kiadványainkat.

"Hogy együtt nézhessük, ahogy a világ ég
És nem bánunk meg - nem bánunk - semmit semmiképp"

SEMMIBŐL - A SEMMIN ÁT

2017

A zenekar 5 évnyi hallgatását töri meg legújabb, dallamosan súlyos lemezével, ahol Köteles Leander hangmérnöki munkája a vastag és modern hangzás garanciája. Nyolc dal az önpusztító dekadencia és a jobb világért izzás gyűrűjéből … és egy kilencedik az underground ünnepléséről – a száztagú Bűnös Kórussal, az éjszakai élet aktív szereplőivel kiegészülve (rajongók,művészek, szervezők, újságírók) – hiszen van, amit nem ad meg a fény!

Beszerezhető a zenekar BandCamp oldalán!

TÚLONTÚL (REMASTERED)

2016

Az Agregator történetének egyik legfontosabb lemeze - a címadó dalra készült először klip, itt jutottunk be először a Sziget és az undergroundban meghatározó Gothica fesztiválokra. Megjelenésének 15. évfordulójára jelent meg az eredetei dalok újrakevert, remasterizált változata.

PUSZTA LÉT (REMASTERED)

2015

A zenekar első kiadványának jubileumi - újrakevert, remasterelt változata.

AZ EREDENDŐ

2012

Három dalt tartalmazó kislemez. Az Egy nap a világhoz készült videoklip is.

EMBERSÉG

2009

A legnagyobb pédányszámban elkelt Agregator album. Eredetileg a HammerWorld magazin novemberi számában jelent meg. Olyan dalokkal, mint az Éjfél felé és a Mint tűz és a jég. Vendégeskedik rajta Tóth Balázs (Tesstimony), Tanka Balázs (Turbo) és Rieckmann Tadeusz (Dalriada, Sunwharf).

SZÜRKÜLET

2006

Az elsô Audioplanet stúdióban felvett lemez - szakított a korábbi darkosabb, merengôbb hagyományokkal és egy sokkal direktebb, súlyosabb lemez született. Egy klip készült hozzá - a Zuhanás. Vendégénekel rajta Rieckmann Tadeusz (Dalriada, Sunwharf) és az akkor még Killing Art tag Loderer László, aki késôbb a zenekar tagja lett.

A SEMMI ÁGÁN

2004

Az elsô nagylemez, az azóta megszokottá vált kilences dal-darabszámmal. Melankólikusan dühös hangulatok jellemzik, két klip készült hozzá (Gyökerek nélkül, A Válság dicsérete - Cseh István vendégénekessel a Casketgardenből) - "nem vigasz, hogy nincs igazság!"

TÚLONTÚL

2001

A zenekar második kiadványa - jelentősen több erővel (Túlontúl) és lendülettel (Remény). A lemezhez készült az első video klip - a Túlontúl.

PUSZTA LÉT

2000

Az első kazettás kiadvány, demók gyűjteménye a korai dalokkal. Melankólia - erős Katatónia, Anathema és Tiamat hatásokkal - magyar és angol nyelvű szövegekkel.

bottom of page